Zoom și Amazon: marii câștigători ai anului 2020

0 Comment
54 Views

Elon Musk a reușit să facă din anul pandemiei 2020 un an profitabil pentru el și pentru compania SpaceX care a avut de câștigat pe toate planurile. Pe lângă lansările lunare, compania SpaceX a fost a doua entitate aerospațială (după NASA) care a reușit să ducă oameni pe stația spațială.

Elon Musk încearcă în an 2020 să aducă internet din Spațiu prin proiectul Starlink. Astfel, va încerca să-și îndeplinească marele vis de a construi habitacluri umane pe Marte.

Practic, Tesla funcționează pentru a ne asigura că lucrurile sunt bune pentru un viitor pe Pământ, în timp ce SpaceX există pentru un viitor bun dincolo de Pământ”, a explicat Elon Musk la rezentarea proiectului Starlink.

Planurile CEO-ului SpaceX sunt foarte îndrăznețe, el intenționând să ajute la dezvoltarea tehnologiei și să ajute astfel omenirea să evolueze și să făcă posibilă viața multi-plenetară.

Mask a dezvăluit totodată și mici detalii legate de proiect: își dorește în viitor o bază pe Lună și un oraș pe Marte.

În 2020, compania Amazon condusă de multi-miliardarul Jeff Bezos a beneficiat de o creștere a vânzărilor cu 40% față de anul 2019.

O creștere la bursă cu peste 400% a avut-o și compania de comunicare online Zoom (probabil că ați avut în 2020 meetinguri, calluri, ședințe,cursuri sau trainguri) care a ajuns la o valoare estimată de 100 de miliarde de dolari.  În numai 4 luni, compania de comunicații IT a crescut de la 10 milioane de participanți la peste 300 de milioane, oferind oamenilor din lumea întreagă șansa de a „socializa la distanță”.

Antonella Timiș

FacemSpitale
Article by FacemSpitale

Profil oficial al platformei FacemSpitale


Anul 2020 în istorie: Pandemia a influențat știința, politica și atitudinile sociale

Fără îndoială, anul 2020 a fost anul marcat de pandemia...

Leave your comment