Turiștii din Vama Veche au ignorat restricțiile autorităților în acest weekend

0 Comment
110 Views

Peste 90 de mii de turiști au ales ca loc de relaxare Marea Neagră în acest weekend. Deși meteorologii au anunțat cod portocaliu de caniculă, acest lucru mai mult a încurajat majoritatea oamenilor să aleagă ca destinație turistică Marea Neagră.

În Vama Veche, turiștii nu au ținut cont de distanțarea socială și au petrecut până la răsăritul soarelui. Deși au existat patrule de polițiști și jandarmi, acest lucru nu a reprezentat o piedică pentru vamaioți în a se distra. Chiar dacă numărul persoanelor prezente în Vama Veche a fost mai mic față de anii trecuți, atmosfera de petrecere și libertate a rămas aceeași.

Tinerii nu au ținut cont de distanțarea socială și nu au purtat măști. Singurele locuri în care aceștia purtau măști de protecție erau în magazinele din stațiune. Patronii magazinelor din Vama Veche au luat o măsură de siguranță în această privință și ofereau măști de protecție în mod gratuit persoanelor care doreau să achiziționeze produse din incinta acestora și nu aveau mască de protecție.

Nu doar Vama Veche a fost o stațiune aglomerată în acest weekend. Printre cele mai căutate stațiuni de la Marea Neagră au fost atât Costinești cât și Mamaia.

Specialiștii recomandă în continuare turiștilor să respecte măsurile de distanțare socială pentru a preveni infectarea cu coronavirus.

Ioana Nicolae
Article by Ioana Nicolae

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul UNIBUC, specializarea Publicitate.


Anul 2020 în istorie: Pandemia a influențat știința, politica și atitudinile sociale

Fără îndoială, anul 2020 a fost anul marcat de pandemia...

Anul 2020 în istorie: coronavirusul a oprit planeta. Lumea s-a schimbat, omenirea nu!

Coronavirusul a oprit planeta în loc Fără îndoială, nimeni nu...

Leave your comment