Telenovela PSD scoate la iveală problemele vechi ale partidului

0 Comment
125 Views

Guvernului României anunță alegerile locale în data de 27 septembrie 2020, Parlamentul a aprobat cu o mică modificare făcută de Partidul Social Democrat (PSD) și anume, că fondurile existente pot fi folosite pentru Campania Electorală. Se observă un start ,,furat’’ de către actorii politici implicați.

Sursa foto: Playtech.ro

Zilele acestea Robert Negoiță – actual primar al sectorului 3, ales pe listele PSD și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat, însă de data aceasta nu va mai candida din partea PSD.

,,Anunț public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.’’

Sursa foto: Ziare.com

Pentru prima dată se pare că PSD nu mai are un lider autentic. Marcel Ciolacu nu se ridica la nivelul numelor ,,grele’’ ale partidului, cum ar fi: Ion Iliescu, Adrian Nastase și terminând cu Liviu Dragnea.

Oare rechinii pesediști simt ,,miros de sânge proaspăt’’ dinspre propriul partid?!

Robert Negoiță a declarat e contul său oficial de Facebook: ,, Despre motivele acestei decizii previzibile am tot vorbit, dar o să le punctez încă o dată pe scurt: în ultimii cinci ani, am trăit numeroase dezamăgiri și revolte în calitate de membru PSD.

Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfințit dictatura absolută a unui individ ce a adus și promovat în conducerea PSD-ului multe nulități, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin și de a asculta cu sfințenie comanda “Stăpânului”.

Aceste personaje au reușit, ulterior dispariției “jupânului” Dragnea, performanța istorică de a propune și susține un personaj ca Viorica Dăncilă ca reprezentant PSD în cursa pentru cea mai înaltă funcție publică din România, cea de președinte al țării. O nouă rușine, fără precedent în istoria partidului.

După acest fiasco, previzibil pentru orice om de bun simț, PSD-ul arată că este o structură mult prea slăbită de aceste “căpușe” care parazitează corpul gazdă, sugându-i orice urmă de vitalitate și ținându-l captiv în vremuri trecute.

Acești paraziți se știu foarte bine. Despre ei am vorbit și în trecut, dar, din nefericire, ei par că înving trecerea timpului și rămân să sugă sângele acestui partid, cred eu, până la moartea organismului gazdă…’’.

Puteți vedea declarația completă aici: https://www.facebook.com/Robert.Negoita/

În mod tradițional, ,,spălatul rufelor’’ în partid se făcea în ședințe tăinuite la ceas de seară și în locații ascunse de ochii electoratului. Se observă o precipitare atât la nivel de conducere centrală, cât și în teritoriu.

Sursa foto: ProTV

Robert Negoita a simțit și el că echipa PSD de la capitală este departe de succesul de la alegerile trecute și ca orice om politic cu vechi ștate caută alte căi pentru un nou mandat. În acest context, Gabriela Firea tocmai anuntă că ,,Nu îl voi critica niciodată pe Robert Negoiță. Dacă Robert Negoiță avea să îmi spună ceva, trebuia să mi-o spună în față. M-a surprins anunțul, nu îmi explic gestul lui.’’ , ceea ce înseamnă că apele în partid sunt mult mai tulburi decât ar vrea actuala conducere PSD să se vadă.

Sursa foto: revista22.ro

Autor: Maricica Ciubara

FacemSpitale
Article by FacemSpitale

Profil oficial al platformei FacemSpitale


Vlad Voiculescu: Nu cred în soluția pentru sănătate oferită de PNL și PSD

Alianța USR PLUS a susținut astăzi o conferință de presă...

Alianța USR-PLUS continuă să descopere fraude la votul din Sectorul 5

Alexandru Dimitriu, candidat pentru Consiliul Local Sector 5, a spus...

Leave your comment