Situația scandaloasă la care sunt supuși sute de români. „Nu avem cum să plătim acum”

0 Comment
98 Views

O mulțime de români s-au trezit cu zborurile anulate, iar Blue Air refuză să le dea banii pe bilete pe motiv că nu îi au.

Vineri, zborul către Lisabona cu plecare de pe Aeroportul Otopeni nu mai exista. Aceasta a fost vestea pe care zeci de români au aflat-o abia atunci când au ajuns pe aeroport. Blue Air a uitat să anunțe o parte din pasageri că zborurile lor sunt anulate. Mai grav este că alți români așteptă de luni întregi returnarea banilor pe biletele cumpărate, iar compania refuză să îi restituie deoarece nu mai au de unde , spun ei: ,,Nu avem cum să plătim acum”.

La fel s-a întâmplat cu zborul Hamburg-București din data de 27 iunie. Nici la acel moment pasagerii nu au fost înștiințați, relatează Liberatea.

Mai mult, dată fiind situația actuală când este indicat să te folosești de serviciile din online, clienții companiei nu au posibilitatea de a face check-in-ul online, iar la numerele de contact afișate pe pagina operatorului aerian nu răspunde nimeni. 

Dar aceștia nu sunt singurii pasageri care au avut probleme cu Blue Air în ultima perioadă. De asemenea, pe pagina de Facebook a companiei sunt prezente sute de comentarii de la oamenii nemulțumiti de situația în care au fost puși: zborurile anulate de care nu știau sau imposibilitatea de a-și primi banii înapoi.


“Eu teoretic aș fi avut zbor azi la 5.00 din Birminghan spre Otopeni, dar evident zborul nu figurează nici pe aeroportul din Birminghan la plecări, nici pe aeroportul Otopeni la sosiri, dar cei de la Blue Air n-au trimis nicio notificare către mine, e-mail sau mesaj. Site-ul lor e plin de probleme și mai nimic nu funcționează cum trebuie, se pare că au mari probleme de comunicare”, scrie și Marian Ionuț pe pagina de Facebook a Blue Air. 
O alta doamnă spune revoltată: ,,Nu v-ar fi rusine… Dupa 53 de minute de asteptat in telefon imi inchideti apelul”.

FacemSpitale
Article by FacemSpitale

Profil oficial al platformei FacemSpitale


La mulți ani, români! La mulți ani, România!

S-au împlinit 102 ani de la Marea Unire! În zi...

Româncă infectată cu noul coronavirus, spitalizată în Grecia

Cazurile de COVID-19 în rândul românilor care merg în Grecia...

Leave your comment