6" e-ink ecran LCD Pentru QUMO LIBRO CLASIC wexler carte E6001B LCD Benq VEB620 Texet TB-506 ecran Matricea

6" e-ink ecran LCD Pentru QUMO LIBRO CLASIC wexler carte E6001B LCD Benq VEB620 Texet TB-506 ecran Matricea

SKU: f576

Produs nou

89.26lei
Etichete: ebook reader e ink, broderia goblen kit model imprimat, ecran wexler tab, display pentru ebook, 7 inch matrice, digma ecran, tableta wexler, digma ebook, wexler, doodad.

Descriere:

* Compatibil cu: E6001B

* Dimensiune :6.0 inch

* 100% Testate înainte de Expediere

Avertizare:

*Ghid de instalare nu sunt incluse, nu Suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu, vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să-l instalați înainte de a licita,Multumesc pentru intelegere!

*Putem garanta o primit că va fi compatibil cu tableta,

*Vă rugăm să NU cumpere dacă nu acceptați Un a+ clasa compatibile cu ecran tactil digitizer cu diferite flex cablu numere nostru titlu/descriere/foto membre este în afara ofertei de pe piață, vă mulțumesc!

1.Fiecare ecran este testat înainte de expediere și 100% de lucru;Repararea/Înlocuirea vechi, rupt, spart,deteriorat, defect de ecran. 2.După primirea mărfurilor, nu rupe filmul, nu se lipesc cu adeziv pe spate, testa aparatul, scoateți vechiul ecran, introduceți noul ecran, și pentru a verifica dacă sensibilitatea este normal.Asigurați-vă că pentru a încerca prima în mașină.Asigurați-vă că calitatea este ok.Instalați din nou.este ușor pentru a arde placa de baza si ecran, nu suntem responsabili. 3.înainte de testul de conexiune de alimentare trebuie să fie deconectat ,în caz Contrar se va arde placa de baza si ecran cu ușurință.Dacă nu merge, nu vom fi responsabili.

Detalii produs:

ambalaj:


Produse similare

Cel mai bine vandut