LPSECURITYElectrical Poarta de Alunecare Deschizator de Motor 1800kg 3200lbs 4m,5m,6m rafturi 1 fotocelule 1 lampa 1 BUTON

LPSECURITYElectrical Poarta de Alunecare Deschizator de Motor 1800kg 3200lbs 4m,5m,6m rafturi 1 fotocelule 1 lampa 1 BUTON

SKU: f539

Produs nou

834.45lei 792.73lei
Etichete: la distanță de poarta batanta deschidere, automat poarta, poarta deschisă, 1 poarta batanta deschidere, usi glisante cu motor kit, poarta principală deschizator, poarta leagăn, poarta automata motor, poarta de control, poarta electrica cu motor.

atunci când achiziționează acest produs, cumpărătorul ar trebui să plătească impozit pentru importatoare, care este impusă de către biroul vamal al țării de destinație.costul de transport nu acoperă această taxă și vânzătorul nu este responsabil pentru acest lucru.Ca și pentru rata de impozitare, vă rugăm să consultați biroul vamal local. atunci când este necesar.Vânzătorul nu știu acest ritm, deoarece este în afara controlului nostru.

1800kgs poarta de alunecare deschidere poarta culisanta cu motor poarta operator pentru usi glisante motor electric cu 4 telecomenzi.

acest pachet este cu un motor+4 telecomenzi+4m/5m/6m rafturi+1 senzor ir+1 lampa;

TAXE suplimentare CAUZATE ÎN BIROU VAMAL ȘI TAXELE NU includ ÎN COSTUL DE TRANSPORT maritim.

VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI ȚARĂ IMPOZITE PRAG ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.

Funcții:

1. Integrat electromecanice design

2. Electronic soft start

3. Inversarea de pe obstacol

4. Infraroșu fotocelula soclu

5. Alarma soclu de lumină

6. Cabluri de comandă și control de la distanță

7. Întârziere de închidere

8. Inversarea sensibilitate reglabile

9. Bus-mastering (diverse moduri de functionare)

10. Automate de warm-up

Tehnice speficiation:

Accesorii opționale: fotocelula, loop detector, gear rack(nailon sau din oțel), GSM poarta de deschidere, apăsați butonul:


  • Nume De Brand: LPSECURITY
  • Numărul De Model: 1800

Produse similare

Cel mai bine vandut