13.9 Inch HD DVD Player Portabil, MP3/CD/TV Player Jocul cu Pivotare Sn Acceptate SD Card Receptor Radio FM-UE Plug

13.9 Inch HD DVD Player Portabil, MP3/CD/TV Player Jocul cu Pivotare Sn Acceptate SD Card Receptor Radio FM-UE Plug

SKU: f533

Produs nou

485.97lei 286.74lei
Etichete: vizualogic dvd player, dvd player portabil cu hdmi in, consola sd, artis dvd player, joc consola cu sd, dvd player pentru calculator, retro sd, zona dvd player, jocul sd, dvd player home samsung.

1.Acesta este pe deplin compatibil cu AVI EVD, DVD, SVCD, VCD, CD, CD-R/RW, MPEG-4 și alte formate de disc și JPG ie format.Întreaga zonă cod DVD (disc nu este limitată de codul de zonă); 2.LCD de înaltă Definiție, widesn display,270° rotație, potrivit pentru o varietate de mediul de redare; 3.TV funcția.Cu semnal de cablu de interfață, prestabilite sute de canale, poate primi cu ușurință cu fir și fără fir a semnalelor de televiziune (wireless vizualizarea depinde de puterea semnalului local).

4.Sprijinul funcție de joc; 5.AV funcție de ieșire: aparatul poate fi conectat la TV, vizionarea de filme pe DVD; de asemenea, puteți primi o pe avansat o și bucurați-vă de șocant efect de muzica; 6.Intrare AV funcția: Puteți ridica video externe, cum ar fi camera foto sau DVD normale; 7.Cu mare viteză, interfață USB, care poate fi conectat la un hard disk mobil U disc.Se poate descărca filme și muzică convenabil.

8.Built-in card reader poate citi direct de filme, muzică și fotografii stocate în SD/MS/MMC card; 9.Built-in difuzor stereo, căști de ieșire; 10.Ultra-puternic electronic anti-seismice circuit. (DVD3 secunde, CD/VCD10 secunde, MP3 90 de secunde); 11.Built-in sunet 3D de prelucrare a susține funcția de radio FM; 12.Suport pentru redarea disc meniul setări limbă(engleză, franceză, spaniolă, Chineză, Japoneză, coreeană, rusă, Thailandeză)

13.Masina are un disc age control setare nivel; 14. ligent de putere-off funcția de memorie:Când te uiți la filme de succes sau o drama, sunt lucruri pleca să opriți de putere sau de o pană de curent brusc, atunci când porniți din nou,această mașină va ligently memorat perioada de timp de disc conținut care este în curs de jucat în ultima pană de curent, eliminând necesitatea de a căuta manual probleme.

15.Built-in de mare capacitate baterie reîncărcabilă litiu.Convenabil pentru utilizarea în aer liber, redare continuă pentru aproximativ 30-60 de minute, timpul de redare poate varia în funcție de diferite operațiuni.Echipat cu masina de putere pentru masina usor de utilizare.

Nume: 13.9 inch Auto Portabil DVD Player

Dimensiune: Aprox.13.9 inch

Citește CD-ROM-ul format:EVD,CD,VCD,DVD-RW,mp3-cd,CD-R/RW,DVD

Breakpoint memorie: suport

Programe TV:Suport

Linie cu linie de scanare: Suport

A-B-replay: Suport

Decodare: Suport

Port de intrare:intrare TV, MMC/SD/MS 3IN1 cititor de card, USB 2, intrare AV.

Portul de ieșire: ieșire AV, căști de ieșire

USB suporta format video: AVI

USB suportă o format: MP3

USB suportă format de imagine: JPEG

Principalele Mașină Baterie Capacitate: 850mAh

Telecomanda baterii:2 x AA Baterii(NU sunt INCLUSE)

Putere: 12V

Ie Rezolutie: 234*480*RGB Pixeli

Moduri De Imagine: 16:9, 4:3

Format semnal: PAL/NTSC/SECAM/AUTO

Timp De Joc: 2 Ore

Consum de putere: 15W

Plug Tip: UE Plug, acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe.

Material:ABS

culoare:negru

Conținutul Pachetului:

1 * DVD Player

1 * Joc Joystick

1 * Control De La Distanță

1 * Cablu AV

1 * Încărcător

1 * Cablu De Antenă

1 * Încărcător De Mașină

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: DVD Player portabil
  • Nume De Brand: Fasdga

Produse similare

Cel mai bine vandut