Bicicleta Exterior Capac Universal Impermeabil în aer liber Proteja Scuter Tot Sezonul Bike Impermeabil Ploaie, Praf de Acoperire 200×115×75 Cm #T2G

Bicicleta Exterior Capac Universal Impermeabil în aer liber Proteja Scuter Tot Sezonul Bike Impermeabil Ploaie, Praf de Acoperire 200×115×75 Cm #T2G

SKU: f424

Produs nou

71.41lei 35.70lei
Etichete: în plus bicicleta acoperi, gts bicicleta acoperi, art deco vintage, perete din pvc rezistent la apa, bicicleta garda de acoperire, arta modernă lucruri, pământ fluorescente, sea world perete, carouri 200cm, praf bicicleta acoperi.

Parasolar rezistent la apa Biciclete învelișul Exterior de 200×115×75 cm 2 Biciclete Capac Exterior

Descriere:

Material: Impermeabil prelata confectionata din Oxford 210T dacron, de înaltă densitate, durabilitate, ușor de a rezista la orice conditii meteorologice, ușor de a călători sau în aer liber.

Dimensiuni: o 200x80x110cm bicicleta are o dimensiune maximă de 2 x 28m și o lungime de 1,8 m sau o bicicletă mică are o dimensiune maximă de 1,8 m.

Alarmă antifurt design: are un design gaura care permite U/D lanțuri sau încuietori, un lacăt de bicicletă cu o bicicleta capac pentru tine de a fi mai sigure.

Design Catarama: La fundul impermeabil biciclete, există o cataramă pentru a se asigura că este în siguranță și nu va fi spulberat de vânt, îți protejezi bicicleta de la ploaie, praf, lumina soarelui, zgârieturi și coroziune.

Garanție pe viață: Reflectorizantă de siguranță inel de pe mânerul ușii, bicicleta este mai sigur.

Caracteristică:

Material: Oxford pânză.

Greutate:550g

Culoare:Negru

Pachetul include: de

1 x biciclete acoperi

1 x sac de depozitare

Notă:

S-ar putea fi de 2-3cm erorilor datorate manuală de măsurare.Vă rugăm să permită o ușoară eroare de măsurare.

Și din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: ISHOWTIENDA
  • Numărul De Model: Bicicleta acoperi

Produse similare

Cel mai bine vandut