2 BUC PC Convertor Adaptor de Cablu Pentru Microsoft Xbox 360 Wired Controller Gamepad USB Separatiste Cablu de Extensie pentru Xbox 360

2 BUC PC Convertor Adaptor de Cablu Pentru Microsoft Xbox 360 Wired Controller Gamepad USB Separatiste Cablu de Extensie pentru Xbox 360

SKU: f236

Produs nou

6.64lei 4.07lei
Etichete: gamepad gyro, nintendo a comuta comprimat numai, xbox pc-ul de control cu fir, control pro wii, cablu adaptor pentru xbox 360, cablu usb xbox, cablu de control, controla pc-ul, slim usb xbox 360, xbox controler cu fir pentru pc.

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

2 BUC USB Separatiste Cablu Adaptor pentru Xbox 360 Controlere cu Fir

Descriere:

Elementul este un USB Separatiste Cablu Adaptor.

Preveni deteriorarea accidentală a xBox cu acest USB cablu de reținere.

Acest cablu va deconecta cu ușurință în sine, atunci când să-ți ții xBox de la crashing la pământ în cazul în care cineva accidental excursii pe cablu.

Caracteristici:

Ușor

Ușor să vă conectați și deconectați

Conectați xBox controller-cablu pentru sistemul dvs. folosind acest design inovativ, cablu USB

Ferită de șirag de mărgele protejează împotriva RF și LE interferențe

Funcționează cu Orice PC, Joc care Acceptă Joystick sau gamepad Controale

Conectează Operator la Calculator

Cablu Chitara si Tobe, Dans Tampoane si Orice Alte Dispozitive de Jocuri care Folosesc Conexiuni Separatiste

Caietul de sarcini:

Stare: Brand New

Culoare: Negru

Compatibil:

Xbox 360 Cu Fir Controlere

Xbox 360 Rock Band si Guitar Hero

Notă:

NU este compatibil cu: Microsoft Xbox, Xbox One

Pachete:

2 X USB Cablu de reținere Adaptor

1. Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite.Elemente

vor fi expediate în termen de 3-7 zile lucratoare de la clienții plătesc pentru.Pentru că avem mii de ordine de zi cu zi.Avem nevoie pentru a aranja transportul cu un ordin de un ordin.Vom trimite produsele la tine ASAP.

2. Am doar nava a Confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

3. De obicei durează aproximativ 20-60 de zile lucrătoare pentru livrarea coletului la destinatie(pentru zone izolate,este posibil să dureze un pic de timp).Între timp,puteți alege DHL Express pentru a scurta timpul de transport maritim dacă ai nevoie de ordonanța de urgență.

4. Dacă nu primiți comanda în termen de 60 de zile lucrătoare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul negativ,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta pentru a rezolva problema.

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul atunci când îl primiți,vă rugăm să returnați-l returna în termen de 10 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral banii,upone primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile includ.

4. Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului sau nu poate fi utilizat în mod normal,vă rugăm să contactați-ne poze reale dintre elemente si va vom returna banii.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!

Am f primiți comanda si este in stare buna,ne-ar fi recunoscător dacă ați lăsa de 5 Stele Feedback-ul Pozitiv pentru tranzacție.

În caz contrar,ne-ar fi recunoscător dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi 1 Stea la 3 Stele Feedback-ul,vom avea plăcerea de a oferi o soluție satisfăcătoare.


  • Numărul De Model: Negru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibil Marca/Model: Alte
  • Certificare: NICI unul
  • Nume De Brand: ALLOYSEED

Produse similare

Cel mai bine vandut