Carusel Muzical din Lemn Caseta de Jucărie copil Copil Joc Decor Acasă Caruselul cu cai Cutie de Muzică de Crăciun, de Nunta, Cadou de Ziua Fierbinte

Carusel Muzical din Lemn Caseta de Jucărie copil Copil Joc Decor Acasă Caruselul cu cai Cutie de Muzică de Crăciun, de Nunta, Cadou de Ziua Fierbinte

SKU: f177

Produs nou

22.58lei 14.70lei
Etichete: caruselul cu cai, carusel decor, cap de cal de lemn, hongyin muzica, ambarcațiuni din lemn, cutie carusel, r lemn, crăciun aur carusel, ceas de jucărie, scuter honda dio.

Caracteristici:

1. Aspect frumos: La mrry-go-round este bazat pe un cal de lemn, decorate cu o bază, și un cal de lemn.Culori strălucitoare aduce prospețimea și inocența.

2. Carousel Waltz.Calul Troian este valsat cu muzica melody.By lichidare partea de jos a mecanismului în sensul acelor de ceasornic.Melodia însoțește de cai la roti aproximativ.

3. Cadoul ideal pentru toate anotimpurile.Din poveștile noastre sunt integrate cu muzica, povesti fericite sunt povestitor clasic.Este foarte potrivit pentru Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, nunti si orice vacanță, și, de asemenea, foarte potrivit ca un cadou pentru cei dragi de sărbători.

4. Minunat decor: decor Minunat: minunat carusel cutie muzicala va adăuga minunat decor pentru casa ta, birou, magazin de cafea, dormitor, sala de clasă, camera de zi, dormitor, partid, fata de camera, apartament sau alte decorarea camerei.

5. Stiluri diferite de a alege: Acest produs are diferite culori pentru a alege de la, și de diferite culori aduce diferite efecte vizuale.

Descriere:

Această casetă de muzică combinate cu basm elemente este un decor bun și un cadou bun pentru copii.

Caietul de sarcini:

Stil: Europene

Meșteșug: Vopsit

Material: plastic

Pachetul Inclus:

1*cutie muzicala

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

27119


  • Numărul Ton: 50 de Tone
  • Funcția: Pivotant
  • Origine: NC(de Origine)
  • Joc De Putere: Mână Cotite
  • Muzica: Castelul din Nori
  • Material: Lemn
  • Tip: Ceasul Tip

Produse similare

Cel mai bine vandut