2020 Profil de Aluminiu cu Slot Groove M3 M4 M5 Placat cu Nichel T Șurub Cap de Ciocan Piuliță 20 50 100BUC

2020 Profil de Aluminiu cu Slot Groove M3 M4 M5 Placat cu Nichel T Șurub Cap de Ciocan Piuliță 20 50 100BUC

SKU: f152

Produs nou

14.32lei
Etichete: 3030 t piuliță, slot t, 2020 suport, m5 piuliță t, 2020 nuci, 3030 nuci, 2020 colț, 2020 extrudare, 2020 conector, 2020 suportului de colț.

Funcția: Fixați caietul de sarcini: M3/ M4/ M5 Pachetul include: 20buc/ 50pcs/ 100buc Utilizate pentru: a Introduce într-profil aluminiu 20x20 și conectate împreună cu T șurub sau altele.

-------------------------TRANSPORT-------------------------

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 5 zile după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.

-------------------------Se ÎNTOARCE-------------------------

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

-------------------------CONTACT-------------------------

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului .Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

-------------------------FEEDBACK-ul-------------------------

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Tip: Alte

Produse similare

Cel mai bine vandut