MAT COVERSMALETERO JAGUAR XF SPORTBREAK (de FAMILIE) Din 2012

MAT COVERSMALETERO JAGUAR XF SPORTBREAK (de FAMILIE) Din 2012

SKU: f138

Produs nou

203.67lei
Etichete: jaguar xj, mecanism jaguar xf 2010, dvd jaguar xf 2010, jaguar xfr 2010, oglinda jaguar xf 2010, jaguar s type, jaguar xf 2010 udio, jaguar tip x, e ritmul jaguar, JAGUAR.

1.-Din polietilenă (derivate din pvc de înaltă calitate) este un sistem flexibil, material sigur, foarte dur și eco-friendly cu și pentru mediu.Nu are miros, deci este foarte recomandat, de asemenea, pentru transportul de animale.

2.-anti-murdărie margine cu 5 centimetri înălțime a lungul perimetrului, evitând noroi pentru tapițeria mașinii.

3.-striate anti-alunecare de suprafață pentru a crescut de prindere.Calitatea înaltă a materialelor utilizate pentru producție, garantează impermeabilitate si rezistenta la factori cum ar fi uleiuri, vopsele, grasimi, combustibili, etc.

4.-Complet personalizate pentru fiecare vehicul, nu este universal, deci, putem garanta se potrivesc pentru forma de trunchi.

5.-În unele modele, de boot de pază a genelor, ușor de perforat, care permite de a utiliza boot prindere sprijină, de prindere sau similare.Ideal portbagaj Protector să protejeze mașina noastră.Foarte ușor de curățat, pur și simplu se aplică o presiune apă sau umed baionetă și cu întreținere minimă va avea întotdeauna ca în prima zi.Instalarea este foarte ușor, curat covorul din portbagaj și a pus pe partea de sus a acesteia.Aveți întrebări sau nevoie de ajutor?Contactați-ne și vom fi bucuroși să vă ajute.

Produsul trebuie să fie utilizat cu caracteristicile tehnice și completează descris de către producător, imaginea poate varia de la produsul final livrat.


Produse similare

Cel mai bine vandut