Sentimentul Manual Un stil Mandolina Solid Spruce top A90DF,transport Gratuit

Sentimentul Manual Un stil Mandolina Solid Spruce top A90DF,transport Gratuit

SKU: f1259

Produs nou

2 196.14lei
Etichete: chitara, mandolina, mandolina muzica, bucătărie mandolina, mandolina slicer, 8 corzi mandolina, de uz casnic de bucatarie, jean za, emote inel, culoare chang inel starea de spirit, instrument de mandolina.

1. Chitară adevărată fabrică! 2. Design Personalizat Disponibil!

3. 24 de ore de Servicii on-line!

Dacă există un lucru pe care am învățat-o în ultimii 20 de ani, este ca atunci cand dau încrederea de a utiliza, putem livra ta de vis instrument.La Sentimentul credem că fiecare clipă este o șansă de a găsi o nouă oportunitate.Știi unde ne găsești.Acesta este momentul tău.Sentimentul de muzica doar pentru a încerca pentru a atinge inima ta!

Chitara este livrat într-o spumă de modelat pachet care este foarte sigur și în condiții de siguranță pentru călători.Construi timp este de 2-5 zile.Elementul ar trebui să fie de așteptat în 12-21 de zile după livrare.

Pachet-Pentru pachetul de servicii , compania noastra va lua metodă standardizată de ambalare.Dacă doriți să utilizați hardcase, compania noastra va taxa suplimentar de plată.T ax: în mod Normal, vom scrie 59-90 de dolari pe


  • Numărul De Model: FM-A90DF

Produse similare

Cel mai bine vandut