O bucată de 6 mm tăiere hole punch K-04

O bucată de 6 mm tăiere hole punch K-04

SKU: f1231

Produs nou

29.89lei 21.84lei
Etichete: 226807s000, senzor tub, 12v senzor de mișcare comutator, Poarta Slot Mat, registrul comutator, senzorul de imagine cmos, De 5 volți a senzorului de mișcare, senzorului debitului masic de aer pentru nissan, mini senzor, yn 300 ii.

NE 5.45 / pachet-NE 6.2 / bucata NOI 5.7 / set NOI 5.93 / set NOI 5.11 / set NOI 5.72 / set NOI 5.73 / set NOI 5.71 / set NOI 5.72 / set NOI 5.72 / set NOI 5.72 / set NOI 5.71 / set NOI 5.71 / set NOI 5.94 / set NOI 5.73 / set NOI 5.71 / set-NE 4.5 / bucata NOI 5.71 / set NOI 5.71 / set NOI 5.71 / set NOI 5.71 / set NOI 5.71 / set NOI 6.2 / set NOI 5.71 / set NOI 5.7 / NE-5.71 / set NOI 5.71 / set NOI 5.45 / pachet-NE 5.45 / pachet-NE 5.45 / pachet

În mod normal, ne va livra articolele la tine în termen de 48 de ore, după ce vom obține informațiile dvs. de plată.În scopul de a vă mulțumim pentru comenzi, vă vom trimite în mod regulat un cadou frumos pentru toți clienții noștri

Noi oferim două moduri de transport în total.acestea sunt Facemspitale.ro Standard de Transport maritim și de China Post Air Mail .Vom trimite colete la tine cât mai solicitate mijloace de transport.Este transport gratuit pentru aproape întreaga lume prin China Post Air Mail.

În cazul în care comanda mai mult de 15 articole, Ați putea obține Rapid GRATUIT EMS sau DHL ca ieftim moduri de a de mai jos țări !

( Statele Unite Ale Americii, Marea Britanie,Canada, Australia, Noua Zeelandă, Singapore, Filipine, Coreea De Sud, India, Taiwan, Malaezia, Thailanda, Japonia, Germania, Belgia, Marea Britanie, Franța, Italia, Luxemburg, Olanda, San Marino, Austria, Danemarca, Finlanda, Grecia, Malta,Irlanda, Jersey, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția, Bulgaria, Cipru, Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Slovacia, Slovenia , Cehia, Ungaria, Polonia, România)

1. Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.

2. Taxele vamale, impozitele și taxele locale și taxele nu sunt incluse în prețul produse sau taxa de transport.Este responsabilitatea cumparatorului, dar vom încerca noastre cele mai bune să coopereze cu tine pentru a rezolva fără probleme, și oferim orice documente, dacă există orice preț, acesta va fi responsabilitatea cumparatorului.

Toate elementele noastre sunt 100% stare nouă de Sus și de Asigurare a Calității.Fiecare este ambalat individual într-o pungă de plastic sigilată, este foarte bun pentru revânzare, de asemenea.

Toate produsele noastre oferă rambursare și politica de returnare pentru orice motiv, cu care nu ești mulțumit ,poți returna produsul la noi într-o nouă condiție pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de e-mail înapoi elementul pentru noi,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire și adresa.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport de la primirea produselor returnate.Aveți nevoie pentru a plăti taxa de transport pentru discuții înapoi coletul, de asemenea.

Am accepta cu Amănuntul,en-Gros,Amestecat ordine și Picătură Navă.Oferim discount de mare pentru comerțul cu ridicata și mixte de ordine.Ne puteți contacta pentru orice întrebare,este placerea noastra de a răspunde la toate întrebările în termen de 24 de ore.

Suntem un magazin on-line, feedback-ul dvs. este foarte valoroasă pentru noi.

Când te elemente, ai putea verifica totul cu atentie.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vom aprecia că ai putea să ne dea un feedback-ul pozitiv.

Dacă credeți că avem nevoie pentru a îmbunătăți ceva, este foarte amabil să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a pleca negativ feeback.

Noi credem că există o soluție rezonabilă.

Multumesc mult!!!Au o frumoasă zi de Cumpărături!


  • Material: Alte
  • Utilizarea: Lemn / piele / bord /diy
  • Tip: Alte
  • Caietul de sarcini: 6mm
  • Forma: Cilindru
  • Lungime: 100mm

Produse similare

Cel mai bine vandut