Cheie auto Shell Cheie Fob Caz 4 Buton Pentru Honda Accord CRV S2000 Civic Odyssey Înlocuirea Auto-styling Accesorii Auto la Distanță

Cheie auto Shell Cheie Fob Caz 4 Buton Pentru Honda Accord CRV S2000 Civic Odyssey Înlocuirea Auto-styling Accesorii Auto la Distanță

SKU: f1079

Produs nou

9.26lei 7.22lei
Etichete: honda odyssey cheie inteligentă, g8d, honda intrare fără cheie, 2004 honda odyssey, honda a sistemului de acces fără cheie, 2005 honda odyssey, masina pad-cheie, 2008 honda odyssey, controlul honda odyssey, honda cheie shell.

Caracteristici: 100% de Brand Nou și de Înaltă calitate Culoare: Ca imagini Butoane: 3 Butoane+1 Cheie Blank: Nu Transponder Chip: Nu Electronics/Baterie: Nu

Montarea: Pentru Honda Accord, CRV S2000 Civic Odyssey Alt model cu aceleași specificații cheie gol și suport baterie enumerate mai jos secțiunea...

Notă importantă: Acest articol nu este o telecomandă,este doar o cheie de la distanță shell caz de înlocuire.NU există nici interior (de la distanță/electronice/transponder)unitate de interior.Vă rugăm să verificați cheia ta arata la fel ca cea din produsul nostru imaginea de mai sus înainte de a cumpăra.Ia lama taie de lăcătuș locale/dealer sau schimb lama cu originalul.Pentru că, de mână, de măsurare ,de 1-2 mm/inch abatere de la dimensiune este un lucru comun,vă rugăm să verificați dimensiunea cu atenție înainte de a cumpăra.

Pachetul Inclus: 1 X Cheie Shell

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Ordinele processedtimely după thepayment de verificare.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Ori de tranzit pot varia, particularlyduring sezonul de vacanță.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de transport maritim este bearby atât vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv de a reveni, și po

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentsand accesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Facemspitale.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Producător limitedWarranty pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accessoriescome cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să tellus ce defectul este și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Facemspitale.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, Vom solicita ca youcontact ne-a imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


  • Tip De Material: Plastic
  • Nume De Brand: LEEPEE
  • SKU: 14778

Produse similare

Cel mai bine vandut