En-gros Proiector Roata de Culoare pentru Optoma EP759 transport Gratuit

En-gros Proiector Roata de Culoare pentru Optoma EP759 transport Gratuit

SKU: f1046

Produs nou

186.82lei
Etichete: volan cu masa, paleta de culori pentru sony, 5 inch cărucior roata, 17 inch roata de rezervă, hover roți, roata pentru alfa, imagine roata, de ricin roți pentru mobilier, o înlocuire roată pentru valiza, roți rolă pentru calculator.

Rapid Detalii:

Proiector Roata de Culoare pentru O p t o m o EP759 Compatibil cu EP759

Termeni de cumpărare

Garantie: 180 de zile de la data de expediere a facturii

Plata: TT în avans, Western Union

Livrare: 2~3 zile după ce banca alunecare sau de plată

Curier: DHL, UPS, FEDEX, EMS

Putem furniza:

1. Original, cu module(OM/OLM)

2. Lampă originală cu locuințe (OWH/GLM/OEM)

3. Original goale lampa(OB/OOB)

4. Compatibil cu lampa de locuințe(CWH/ML/CM)

5. Compatibil goale lampa (CB)

Original goale lampa de brand include : SHP UHP VIP NSH NSHA HS HSCR UHE UHB

Mai multe detalii de lămpi pentru referință,vă rugăm să verificați următoarele imagini

De ce să cumpărați de la noi

1. Cooperare Profesională A Echipei.Echipa noastră de vânzări vă va sfătui cu sinceritate despre datele de lămpi și de a oferi cea mai bună valoare,care merita banii.

2. 180 de zile de Garanție.În scopul de a dovedi calitatea de lămpile noastre, ne pot oferi 180 de zile garantie de la data de expediere a facturii,care poate face să vă bucurați-vă de viața în mod liber.

3. Stoc abundente ne permite pentru a aranja shippment rapid, de obicei, lămpile comandate pot fi livrate în aceeași zi.

4. De Încredere Corporation.Am fost în lămpi de proiecție pentru 10 ani.Suntem mereu aici pentru a vă sprijini daca apare vreo problema.

Cum și Când pentru a Înlocui un Proiector Lampa

Acesta poate fi timp pentru a înlocui lampa proiectorului.Proiector lămpi de dim ca au vârstă.Unele proiectoare permite să verificați numărul de ore lampa a fost folosit prin intermediul built-in sistem de meniu.De obicei, cu câteva ore înainte de așteptat de viață a lămpii este terminat, un mesaj va fi afișat pe site-bec proiector ecran.

Vă recomandăm să consultați manualul de utilizare pentru a determina cu exactitate instrucțiunile pentru modelul dvs. specific.În cele mai multe cazuri, înlocuirea implică doar câțiva pași, inclusiv următoarele:

• Opriți aparatul și lăsați becul să se răcească complet

• Scoateți capacul

• Deșurubați lampa unitate de locuințe

• Scoateți lampa veche

• Înșurubați din nou lampa și înlocuiți unitatea de locuințe și se acoperă.Cel mai important lucru de reținut este că nu trebuie să atingeți lampa sau locuințe direct cu degetele.

Sfaturi pentru prelungirea duratei de viață a proiector și lampă

Există o serie de măsuri puteți lua pentru a prelungi durata de viață a proiectorului bec.Mai întâi de toate, lăsați proiectorul să se răcească complet, după fiecare utilizare înainte de a trece sau de ambalare în cutie de transport.Tu ar trebui să evite, de asemenea, temperaturi extreme-nu lăsați proiectorul în mașină în timpul verii sau atunci când este sub 40 de grade.Un alt sfat pentru a face proiector lampa ultima este de curățare proiector filtru cu aer comprimat la fiecare câteva luni.

Contactati-ne

Dacă aveți orice cerere sau ar dori să obțineți mai multe informații despre noi, pls nu ezitați să ne contactați prin Trademanager sau pune o scrisoare prin e-mail.Suntem mereu aici pentru a răspuns la primul moment anterior.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și plăcută la cumpărături.


  • Culoare: 4
  • Numărul De Model: ep759
  • segment: 4
  • Locul de Origine: China (Continentală)
  • Nume De Brand: SIMUSA

Produse similare

Cel mai bine vandut