“Românii au talent”, cum va arăta finala show-ului TV cu cel mai mare rating, în pandemie

0 Comment
193 Views

Cea mai mare provocare a show-urilor de televiziune cu public, la fel ca a organizatorilor de spectacole în aer liber, a difuzorilor de filme în sălile de cinema sau a producătorilor de spectacole de teatru, a organizării de evenimente sau de competiții sportive (săli, stadioane), este aceea că încă nu este permisă adunarea la un loc, în spațiu închis sau deschis, a unui număr mare de spectatori fără respectarea distanței.

Show-ul de televiziune “Românii au talent” de la ProTV are de confruntat aceste provocări, mai ales că săptămâna viitoare va avea loc marea finală a sezonului cu numărul 10.

Ediția de azi, 22 mai, într-un nou format

Azi, de la 20:30

În seara aceasta, 22 dintre concurenții care au reușit să obțină DA-urile juraților în preselecții vor lupta pentru premiul de originalitate. Participanți la această adevărată semifinală vor avea acum nevoie de susținerea celor de acasă. Cel mai talentat concurent în opinia telespectatorilor va câștiga premiul de 10.000 de euro.

De la 20:30, începe ediția specială în cadrul căreia se va decide câștigătorul premiului de originalitate, dar spre deosebire de alți ani, show-ul din seara aceasta va fi unul alcătuit dintr-un best of al celor mai spectaculoase numere din preselecții.

Pentru că se află la ediția 10-a, suprintitulată Românii au talent – #un10perfect, producătorii show-ului caută cele mai inedite și creative soluții pentru a organiza show-ul live în condiții de pandemie la cel mai înalt nivel. Marea finală va avea loc pe 29 mai, vinerea viitoare, iar concurenții vor performa pentru marele premiu de 120 de mii de euro.

Platforma Facemspitale va publica zilele următoare soluția găsită de producătorii emsiunii astfel încât jurații, concurenții și telespectatorii să se regăsească împrenă live în finala show-ului de săptămâna viitoare.


FacemSpitale
Article by FacemSpitale

Profil oficial al platformei FacemSpitale


Anul 2020 în istorie: Pandemia a influențat știința, politica și atitudinile sociale

Fără îndoială, anul 2020 a fost anul marcat de pandemia...

Anul 2020 în istorie: coronavirusul a oprit planeta. Lumea s-a schimbat, omenirea nu!

Coronavirusul a oprit planeta în loc Fără îndoială, nimeni nu...

Leave your comment