Româncă infectată cu noul coronavirus, spitalizată în Grecia

0 Comment
119 Views

Cazurile de COVID-19 în rândul românilor care merg în Grecia s-au înmulțit. Presa elenă a relatat miercuri despre două cazuri noi de români infectați cu noul virus. Este vorba de un turist din Corfu și de o femeie de 60 de ani care a fost internată într-un spital din Atena.

Pacienta internată în spital a venit în vizită la fiica sa. Aceasta lucrează în Grecia, în apropierea capitalei țării. Când românca a fost testată la graniță, testul a ieșit negativ.

După câteva zile, însă, femeia a prezentat simptome specifice infectării cu coronavirus și a mers la un spital local. După efectuarea testului, acesta a ieșit pozitiv, iar românca a fost transferată către un spital din Atena

Sursa foto: Ziare.com

În privința celui de-al doilea caz, al turistului din Corfu, românul a fost plasat în carantină, alături de soția sa, despre a cărei stări de sănătate nu se cunosc informații.

Până în acest moment, 7 români aflați în Grecia au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Astfel de cazuri se regăsesc și în rândul altor naționalități.

FacemSpitale
Article by FacemSpitale

Profil oficial al platformei FacemSpitale


Anul 2020 în istorie: Pandemia a influențat știința, politica și atitudinile sociale

Fără îndoială, anul 2020 a fost anul marcat de pandemia...

Anul 2020 în istorie: coronavirusul a oprit planeta. Lumea s-a schimbat, omenirea nu!

Coronavirusul a oprit planeta în loc Fără îndoială, nimeni nu...

Leave your comment