Restricții în 13 localități din Ilfov, inclusiv orașul Voluntari

0 Comment
156 Views

Autoritățile anunță restricții în 13 localități de pe rază județului Ilfov, prin vocea prefectului, Tudorel Zamfir. Cele 13 localități sunt acelea în care rata de incidența a cazurilor de coronavirus a depășit 1,5 la 1000 de locuitori.

Restricțiile vor fi aplicate în localitățile Berceni, Brănești, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dascălu, Domnești, Măgurele, Otopeni, Popești-Leordeni și Voluntari.

„Una dintre hotărâri se referă la activitatea agenților economici care desfășoară activități de tipul restaurante, cafenele și alte asemenea, să fie suspendată până la revenirea situației cu incidența sub 1,5 la mia de locuitori în toate cele 13 localități”, a spus Tudorel Zamfir.

Potrivit acestuia, măsurile se aplică cel puțin pentru următoarele două săptămâni.

Astăzi, în județul Ilfov au fost înregistrate 78 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, dar prefectul județului a precizat că: “Ilfovul are o specificitate aparte. Dispunerea geografică e în jurul Bucureștiului. O mare parte dintre cei care au buletin de București locuiesc în Ilfov, de aceea și raportările sunt făcute diferit”.

Petru Nicolaescu
Article by Petru Nicolaescu

Absolvent al specializării Comunicare și Relații Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.


Anul 2020 în istorie: Pandemia a influențat știința, politica și atitudinile sociale

Fără îndoială, anul 2020 a fost anul marcat de pandemia...

Anul 2020 în istorie: coronavirusul a oprit planeta. Lumea s-a schimbat, omenirea nu!

Coronavirusul a oprit planeta în loc Fără îndoială, nimeni nu...

Leave your comment