Regeneron cere aprobarea cocktailului cu care a fost tratat Trump

0 Comment
251 Views

Compania Regeneron, cea care a creat tratamentul pe baza de anticorpi care i-a fost administrat și președintelui SUA, a depus o cerere la Administrația pentru Alimente și Medicamente, pentru a aproba de urgență “leacul” pentru coronavirus, după cum a fost denumit chiar de către Donald Trump.

sursa foto: www.pixabay.com

Exagerările lui Donald Trump

Deși președintele SUA a spus într-un videoclip lansat miercuri că o să fie vorba despre sute de mii de doze pentru populație, totuși cei de la companie sunt rezervați și spun că accesul la tratament este destul de limitat (cu doze doar pentru 50.000 de pacienți).

Tot în videoclip Trump spune că a fost o “binecuvântare de la Dumnezeu” că a fost infectat cu coronavirus.

sursa foto: www.pixabay.com

Tratamentul este în stadiu experimental

New York Times a relatat totuși că tratamentul pe baza de anticorpi nu este neapărat motivul pentru care președintele se simte mai bine. Medicii spun că i s-au administrat și alte medicamente. Tot aceștia precizează că remediul a scăzut într-adevăr cantitatea de virus din interiorul organismului, dar că studiile clinice nu sunt încă complete.

Petru Nicolaescu
Article by Petru Nicolaescu

Absolvent al specializării Comunicare și Relații Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.


Leave your comment