OMS a publicat lista activităților care ne pot îmbolnăvi de COVID-19

0 Comment
89 Views

Alaltăieri, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a vorbit la Digi24 despre “lista roșie” a activităților care ne pot îmbolnăvi de COVID-19, în contextul celor 555 de noi cazuri de îmbolnăviri de atunci.

Raed Arafat a citat o listă făcută de Organizația Mondială a Sănătății. Printre activitățile care prezintă un risc ridicat de îmbolnăvire se numără cinematografele, teatrele în spațiu închis, lăcașurile de cult, transportul în comun, transportul cu avionul, sporturile de contact, petrecerile în interior, barurile și cluburile de noapte. Cel de-al doilea nivel este reprezentat de sălile de fitness, frizerii, stomatologie, dar și lucrul în birou – “Este pericuolos dacă ești cu mai multe persoane în birou și diin cauza asta trebuie să porți mască”, a precizat Raed Arafat

sursa foto: Digi24.ro

Raed Arafat îi da dreptate lui Klaus Iohannis

Șeful DSU a spus că președintele Klaus Iohannis are dreptate când spune că în situația actuală a cazurilor de coronavirus din România, nu poate fi vorba de o relaxare. “Nu ai cum să vezi 555 cazuri și să vii să spui că relaxăm în plus”, a spus Raed Arafat.

Petru Nicolaescu
Article by Petru Nicolaescu

Absolvent al specializării Comunicare și Relații Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.


Anul 2020 în istorie: Pandemia a influențat știința, politica și atitudinile sociale

Fără îndoială, anul 2020 a fost anul marcat de pandemia...

Leave your comment