Măsuri pentru turiștii de pe litoral și de la munte. Bogdan Despescu (M.A.I): “Vom organiza acțiuni cu efective mărite în zonele aglomerate”

0 Comment
98 Views

În decursul zilei de astăzi, Bogdan Despescu, Scretar de Stat în MAI a anunțat măsuri pentru litoral și zonele montane frecventate de turiști.

Acesta a precizat că în zonele turistice vor acționa echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, pompieri, inspectori ITM și de la protecția consumatorilor.

Zonele vizate de acțiunile acestor echipe vor fi în special cele aglomerate precum centrele comerciale, mijloacele de transport persoane și piețele.

Cetățenilor li se pune la dispoziție o linie Telverde, unde pot sesiza diverse nereguli pe care le observă, pentru a permite autorităților să acționeze în timp util.

În cazul nerespectării regulilor, autoritățile sunt decise să ia măsuri ferme. Bogdan Despescu a precizat că se poate ajunge chiar și la suspendarea activității anumitor operatori economici dacă aceștia nu respectă măsurile.

Petru Nicolaescu
Article by Petru Nicolaescu

Absolvent al specializării Comunicare și Relații Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.


Ce este autoizolarea și cine trebuie să adopte această măsură?

Conceptul de “autoizolare” a devenit tot mai cunoscut în ultima...

Româncă infectată cu noul coronavirus, spitalizată în Grecia

Cazurile de COVID-19 în rândul românilor care merg în Grecia...

Leave your comment