Măsuri anti-COVID-19 în județul Brașov. Unde devine obligatorie masca

0 Comment
120 Views

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov a adoptat, miercuri, o serie de decizii care fac referire la funcționarea școlilor pe rază județului.

Astfel, una dintre deciziile luate de autoritățile locale este reprezentată de obligativitatea purtării măștii de protecție în jurul școlilor din județ. Mai precis, purtarea măștii pe o rază de 100 de metri în jurul tuturor unităților de învățământ.

A doua măsură este reprezentată de funcționarea instituțiilor de învățământ din 3 localități în scenariul roșu. Este vorba de localitățile cu incidența cumulată a cazurilor de peste 3 la 1000 de locuitori (Drăguș – 4,63 la 1000 de locuitori; Hălchiu – 3,22 la 1000 de locuitori și Prejmer – 3,22 la 1000 de locuitori).

Autoritățile au anunțat și intensificarea controalelor privind respectarea măsurilor de purtare a măștii, igiena mâinilor și distanțare fizică în locurile aglomerate.

Petru Nicolaescu
Article by Petru Nicolaescu

Absolvent al specializării Comunicare și Relații Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.


Miturile și teoriile conspirației legate de vaccinul Covid-19 au fost demascate

În această săptămână, Marea Britanie a intrat în istorie ca...

Leave your comment