Masca devine obligatorie în județul Argeș. Vezi care sunt celelalte prevederi

0 Comment
102 Views

Trendul crescător al cazurilor este mult mai vizibil în anumite județe din țară. Unul dintre acestea este județul Argeș, unde autoritățile locale au adus la cunoștință prevederile pe care locuitorii din Argeș trebuie să le respecte în perioada ce urmează.

Începând de joi în județul Argeș masca devine obligatorie și pe stradă. Potrivit deciziei luate în ședința CJSU,dacă sunt cel puțin două persoane într-un grup, cu vârsta peste 5 ani, masca va fi obligatorie.


Decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență prevede că în mijloacele de transport în comun vor putea fi luați călători, care poartă mască, doar în limita locurilor pe scaune. Prefectul a anunțat că cei care nu respectă regulile vor primi amenda maximă, de 2.500 de lei.

“Evenimentele private urmează să se desfășoare până la orele 22:00 în timpul săptămânii și până la ora 23:00 în weekend” a susținut Emanuel Soare.

„Orice operator economic care nu respectă legislația în vigoare va fi amendat și va avea activitatea închisă pentru 14 zile. Suntem pe un trend crescător în Argeș, dar am speranța că de acum încolo lucrurile se vor îmbunătăți. Nu considerăm în acest moment că izolarea și carantina sunt soluții eficiente, de aceea am venit cu propuneri adaptate”, a mai declarat prefectul județului Argeș.

Elena Catana
Article by Elena Catana

Absolventă a Facultății de Științe Politice - UB, în prezent masterandă a Facultații de Psihologie și Științele Educației, am fost voluntar în cadrul mai multor ONG-uri încercând să fac o schimbare în bine în societatea românească.


Anul 2020 în istorie: Pandemia a influențat știința, politica și atitudinile sociale

Fără îndoială, anul 2020 a fost anul marcat de pandemia...

Anul 2020 în istorie: coronavirusul a oprit planeta. Lumea s-a schimbat, omenirea nu!

Coronavirusul a oprit planeta în loc Fără îndoială, nimeni nu...

Leave your comment