Ludovic Orban anunță sistarea evenimentelor private

0 Comment
209 Views

Pentru a stopa evoluția negativă a cazurilor de coronavirus, premierul se gândește la noi restricții. De această dată, Orban ia în calcul sistarea evenimentelor private.

Ludovic Orban a fost întrebat luni, dacă este posbil să fie impuse noi restricții, premierul a răspuns: “Să vă spun eu o restricție pe care am gândit-o pentru că am văzut că nu peste tot comitetele județene pentru situații de urgență iau decizia respectivă. Eu voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar că reprezintă una din principalele surse de îmbolnăvire. Sau revenirea la vechiul sistem de 20 de persoane”.

Tot Orban a precizat că: “Sunt foarte mulți organizatori de evenimente care nu respectă regulile în organizarea nunților și e posibil să nu mai permitem organizarea unor astfel de evenimente private”.

Vă reamintim că în acest moment evenimentele private pot să fie organizate cu maxim 50 de persoane în spații închise și cu 100 de persoane în spații exterioare.

Petru Nicolaescu
Article by Petru Nicolaescu

Absolvent al specializării Comunicare și Relații Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.


Dan Barna a anunțat că este infectat cu COVID-19

Dan Barna, co-liderul USR PLUS, a anuntat joi pe Facebook...

Leave your comment