LIVE TEXT|ALEGERI SUA: Statele care vor decide rezultatul alegerilor

0 Comment
124 Views

La ora 6:00: Statele care vor decide alegerile sunt: Pennsylvania, Wisconsin, Michigan si Arizona. Daca rezultatul va depinde de Pennsylvania atunci va trebui sa asteptam. Oficialii electorali din acest stat se asteapta sa termine de numarat cele mai multe voturi pana vineri.

Ora 4:30: Biden castiga in Colorado si Washington DC conform ultimelor estimari

Ora 4:10: Trump castiga in Nebrasca, Wyoming, Dakota de Sud, Dakota de Nord si Louisiana

Ora 3:50: Donald Trump castiga in Florida. Victorie importanta pentru presedintele in functie, care ii asigura astfel cei 29 de electori.

Ora 2:53: Biden conduce detasat in statul Ohio, iar Trump preia conducerea in statul Georgia. Fostul vicepresedinte conduce si in West Virginia. Candidatul democrat castiga in Vermont.

Ora 2:35 – BIDEN PREIA CONDUCEREA IN FLORIDA

Statul Florida este unul dintre statele cheie pe care Joe Biden trebuie sa castige pentru a spera sa il invinga pe Donald Trump. Florida este unul care apartine categoriei “swing states”, adica un stat in care electoratul isi schimba preferintele politice de la un rand de alegeri la altul.

In acest moment, candidatul democrat Joe Biden mai conduce si in statele Georgia, Vermont si New Hamphsire. Pana acum, potrivit estimarilor analistilor, Donal Trump a castigat in statul Indiana. Presedintele in functie conduce si in statele Kentucky, Virginia si Carolina de Sud.

Petru Nicolaescu
Article by Petru Nicolaescu

Absolvent al specializării Comunicare și Relații Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.


Leave your comment