INTERVIU cu Mihaela Călinoiu, fost director executiv MagiCamp – PARTEA 1

0 Comment
108 Views

Mihaela Călinoiu, fost director executiv al fundației MagiCamp, a oferit un interviu platformei FacemSpitale în care a prezentat principalele sale experiențe din cadrul fundației.

Mihaela ne-a povestit despre principalele proiecte pe care le-a desfășurat printre care se numără MagicHome, MagicBox și altele asemenea. Și totuși, cele mai emoționante trăiri s-au concretizat odată cu întâlnirile cu copilașii, unii dintre ei care, din păcate, nu se mai află printre noi.

Totodată, Mihaela Călinoiu a explicat și care sunt diferențele dintre sistemul medical din România și cel din Marea Britanie. Aceasta spune că există o diferență în felul în care cele două se raportează față de cetățeanul obișnuit și se arată nemulțumită de modul în care cele două se raportează la cetățeanul obișnuit.

VEZI INTERVIUL COMPLET

Dragos Bistriceanu

Realizator de emisiuni TV, absolvent de Științe politice, în ultimii ani numele meu a fost asociat diverselor proiecte civice. De la inițiative legislative până la campanii de informare sau stimulare a participării tinerilor la viața politică.


Regatul Unit al Marii Britanii a aprobat folosirea vaccinului Oxford- AstraZeneca

Vaccinul împotriva Covid-19 produs de oamenii de știință de la...

Leave your comment