Interviu cu Daniela Tontsch, președintele Consiliului Național al Dizabilității din România: Medicii sunt partea bună a sistemului de sănătate

0 Comment
782 Views

Daniela Tontsch este președintele Consiliului Național al Dizabilității din România, președinte al Asociației Distroficilor Muscular Filiala București și ne împărtășește într-un interviu difuzat pe parcursul mai multor episoade opiniile și experiența ei în relația cu sistemul medical românesc.

Întrebată ce părere are despre sistemul medical din România, Daniela Tontsch consideră că “medicii pe care îi avem reprezintă cea mai bună parte a sistemului, aceștia muncesc în condiții grele pentru a ne vindeca, punându-și sănătatea în pericol”.

Daniela atrage atenția asupra dificultăților persoanelor cu dizabilități care reușesc cu greu să își rezolve problemele de sănătate, spațiile din spitale nefiindu-le accesibile.

Acesta este primul episod din seria de interviuri realizate cu reprezentanta persoanelor cu dizabilități din România, Daniela Tontsch, despre sistemul medical de la noi.

#facemspitale

Elena Catana
Article by Elena Catana

Absolventă a Facultății de Științe Politice - UB, în prezent masterandă a Facultații de Psihologie și Științele Educației, am fost voluntar în cadrul mai multor ONG-uri încercând să fac o schimbare în bine în societatea românească.


Leave your comment