Gabriela Firea în emisiune la Gâdea: Nicușor Dan și Vlad Voiculescu vor să desființeze spitale. Vezi reacția candidatului USR-PLUS!

1 Comment
440 Views

Aseară, invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, candidata PSD la Primăria capitalei, Gabriela Firea a făcut o acuzație uluitoare: “Nicușor Dan a promis la o întâlnire cu oameni de afaceri că va desființa câteva spitale din București.” Firea a adăugat că Nicușor Dan și îl va numi pe Vlad Voiculescu vice-primar pe probleme de sănătate cu acest obiectiv clar: de a desființa spitale din Capitală!

Jurnaliștii Facem Spitale l-au contactat pe Vlad Voiculescu, candidat la funcția de vice-primar din partea USR-PLUS și l-au întrebat cum comentează acuzațiile făcute de Gabriela Firea la Antena 3.

Vlad Voiculescu, USR-PLUS: “Nici gând să avem așa ceva în intenție! Este tema de campanie a PSD încă de pe vremea când era PDL la putere: pesediștii le spun alegătorilor lor că dreapta vrea să desființeze spitale! Mergând prin țară am auzit acest narativ al lor: și pe vremea PDL și acum le spun oamenilor că eu și USR-PLUS vrem să desființăm spitale, mai ales că oamenii au auzit că doresc reforma și modernizarea sistemului de sănătate publică.

Îi manipulează pe oameni și îi sperie pe cei mai în vârstă cu această poveste că dreapta vrea să desființeze spitale. Sunt temele lor de campanie pe care le mențin de pe vremea când erau în competiție cu PDL: pensiile, alocațiile și ajutoarele de la stat pe care dreapta ar dori să le taie. PSD menține intenționat această confuzie prin minciună. Nu vom desființa nimic! În realitate vom moderniza și vom construi spitale noi cu fonduri europene.”

FacemSpitale
Article by FacemSpitale

Profil oficial al platformei FacemSpitale


Anul 2020 în istorie: Un an de AUR. Ascensiunea în Parlament a radicalilor

Dincolo de evenimentele care s-au petrecut în zona medicală care...

Parlamentarii USR și-au dat demisia din Parlament ca protest împotriva legii pensiilor speciale

Deputații și Senatorii USR şi-au depus demisiile în Parlament ca...

1 reply added

Leave your comment