Franța a ajuns la 10.000 de persoane infectate pe zi

0 Comment
47 Views

În Franța s-a ajuns la 10.000 de cazuri de COVID-19 pe zi. Președintele Emmanuel Macron a declarat că “trebuie să fim cât mai transparenți și mai clari posibil. Trebuie să fim exigenți și realiști fără să cedăm în fața vreunui tip de panică”.

Sursa foto: freepik.com

Cu peste 30 de mii de decese de la începutul epidemiei, Franța are al șaptelea cel mai mare număr de morți, la nivel mondial.

Autoritățile sanitare au raportat 9.843 de cazuri noi confirmate de Covid-19 joi, astfel depășind recordul zilnic anterior cu aproape 900. Cifrele au fost făcute publice cu puțin înaintea unei reuniuni cheie a miniștrilor și a experților în sănătate, care urmează să ia decizii privind noile măsuri de reducere a răspândirii virusului.
Numărul pacienților de la terapia intensivă din Franța a crescut, de asemenea, în ultimele zile, dar sunt încă departe de vârfurile atinse în aprilie.

Maricica Ciubara
Article by maryfurtuna

Jurnalist și coordonator de proiecte. Am prezentat emisiuni și programe matinale și de știri. Am scris despre politică, istorie și social. Pasionată de analiza și investigarea de informații.


Miturile și teoriile conspirației legate de vaccinul Covid-19 au fost demascate

În această săptămână, Marea Britanie a intrat în istorie ca...

Leave your comment