Focar de COVID-19 la un cămin din Craiova: Angajații împart pliante cu Olguța Vasilescu

0 Comment
55 Views

Niște angajați ai Căminului pentru Persoane Vârstnice din Craiova, unde sunt 126 de cazuri de COVID-19, au plecat să împartă pliante electorale. Angajațîi instituției acuză conducrea căminului că ii oblică pe aceștia să promoveze un candidat la Primăria Craiova.

Sursa foto: Digi24.ro

Mediafax relatează că mai mulți angajați au adus acuzații grave conducerii căminului, afirmând că în dată de 11 august, când mulți dintre pensionarii și angajații căminului erau infectați cu COVID-19, o parte a salariaților au plecat din focar pentru a face campanie electorală

Din imagine se observă cum angajații căminului țin in mâna niște pliante cu fața candidatului PSD din Craiova, Lia Olguța Vasilescu.

O angajată a căminului de bătrâni a spus că persoanele ieșite să îi facă campanie Olgutei Vasilescu sunt contacti direcți ai contabilului-șef care a fost internat la Spitalul Victor Babeș și care a ieșit pozitiv.

Valentin Giurcă se apară și spune că nu a obligat pe nimeni să meargă în campanie electorală. Acesta a spus că nu a amenințat, dar se pare că angajații căminului îl contrazic.

Petru Nicolaescu
Article by Petru Nicolaescu

Absolvent al specializării Comunicare și Relații Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.


Miturile și teoriile conspirației legate de vaccinul Covid-19 au fost demascate

În această săptămână, Marea Britanie a intrat în istorie ca...

Leave your comment