Finala Românii au talent: din sufrageria juraților – INTERVIU CU MIHAI PETRE

0 Comment
180 Views

Jurnaliștii platformei Facemspitale.ro au reușit să afle de săptămâna trecută faptul că finala show-ului Românii au talent se va desfășura într-un format cu totul atipic care va ține cont de constrângerile dictate de starea de alertă și de condiționările privind distanțarea socială care afectează evenimentele live cu public.

Jurnaliștii platformei facemspitale.ro au întrebat producătorii emisiunii Românii au talent care este cea mai mare provocare tehnică pentru finala de vineri, 29 mai?

PROTV: Concurenții și jurații vor fi live de la ei de acasă. Drept urmare, a fost o provocare să identificăm cea mai bună metodă de a-i avea pe toți conectați. Vineri seara, fiecare dintre jurați va fi pe Skype din propria casă și ne vor oferi o seară de neuitat.

Facemspitale.ro: Care a fost primul lucru la care v-ați gîndit când ați realizat că anul acesta finala Românii au talent se va desfășura fără publicul din sală și fără jurați în scaunele din primul rând din fața scenei?

ProTV: Cel mai important lucru este spectacolul și modul în care emoția concurenților vor fi transmise către cei de acasă. Românii au talent reprezintă o șansă pentru cei care au curajul să-și prezinte talentul în fața tuturor telespectatorilor, iar această #FinalaDeAcasa va fi șansa lor.

Mihai Petre a răspuns întrebărilor noastre, în contextul în care anul acesta va trebui să jurizeze și să exprime comentariile sale de acasă, din fața televizorului.

Facemspitale.ro: Vei putea menține în finala de vineri, în condițiile noului format din timpul pandemiei, atitudinea și evaluarea la cele mai înalte cote de exigență, așa cum ai obișnuit publicul?

Mihai Petre: Sigur că da, spectacolul va fi la el acasă! Și noi, jurații, abia așteptăm să ne bucurăm de momentele pregătite de concurenți, alături de telespectatori, și să le oferim părerea noastră. La finalul serii, votul va fi al celor de acasă. Ei vor decide cine merită premiul de 120.000 de euro.

Facemspitale.ro: Anul trecut a câștigat finala Golden Buzz-ul tău, Ana Maria Pantaze. Cum vei reacționa vineri în noul format al show-ului atunci cand vei simți că trebuie să iei în brațe câștigătorul de anul acesta?

Mihai Petre: Voi fi extrem de fericit pentru oricine va câștiga premiul cel mare. Fiecare dintre ei a meritat că este bun în ceea ce face, a muncit foarte mult pe perioada pandemiei și cu sigurață voi trăi la intensitate maximă anunțul câștigătorului.

Așa este, anul trecut a câștigat golden buzz-ul meu, iar în acest an sunt sigur că cele două momente pentru care am apăsat golden buzz: Sara Ardelean și Duo Maintenant vor pregăti ceva special, dar eu sunt cu sufletul alături de fiecare concurent.

FacemSpitale
Article by FacemSpitale

Profil oficial al platformei FacemSpitale


"Românii au talent", cum va arăta finala show-ului TV cu cel mai mare rating, în pandemie

Cea mai mare provocare a show-urilor de televiziune cu public,...

Leave your comment