Este gata Gabriela Firea să renunțe la Primăria Capitalei? Firea:„Nu mai candidez”

0 Comment
314 Views

Canidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că este dispusă să renunțe la candidatura sa în cazul în care partidele de stânga sau centru-stânga vor veni cu o propunere de persoană care să fie mai bine plasată în sondaje decât ea. Firea susține că numărul crescut de candidați din partea partidelor de stânga nu va provoca decât confuzie în rândul alegătorilor, relatează Antena3.

În cadrul unei emsiuni TV, Gabriela Firea, întrebată fiind de ce părere are despre eventuala candidatură a lui Victor Ponta la Primăria Capitalei, a răspuns: „Transmitem semnale confuze către alegători pentru că ne percep pe noi în acelaşi plan politic. Dacă noi venim acum toţi şi anunţăm noi, toţi, de fapt vrem să câştigăm şi dumneavoastră trebuie să alegeţi din trei pe partea de centru-stânga şi aveţi un singur candidat pe zona de centru dreapta, facem un bine? Haideţi să ne gândim!”.

Sursa foto: Digi24

„Noi, practic, ce demonstrăm susţinătorilor noştri şi celor care sunt nehotărâţi, dar ne privesc cu o anumită simpatie? Le spunem că avem atâta aroganţă, atâta suficienţă, suntem atât de trufaşi încât între noi nu reuşim să ne înţelegem, astfel încât să avem acel candidat care este cel mai bine poziţionat din punct de vedere sociologic, şi anume actualul primar general?”, a adăugat Gabriela Firea.

Firea: ”Eu, în această seară, anunţ că nu mai candidez la Primăria Capitalei”

„Eu, în această seară, anunţ că nu mai candidez la Primăria Capitalei, dacă pe flancul se centru şi centru stânga domnii despre care vorbim în această seară au un procentaj mai mare decât mine. (…) Eu  nu mă ţin de scaun, nu m-am născut primar general (…) Dacă PSD sau o alianţă formată din partide de stânga şi centru stânga au un candidat mai bun decât mine, în  sensul de validare a publicului din municipiul Bucureşti, eu nu mă ţin de scaun, eu îmi văd de viaţa mea (…) Nu este niciun fel de ameninţare voalată, nu este niciun fel de şantaj politic şi  nici nu aş vrea să se speculeze că Firea e supărată pe PSD că nu a negociat suficient de bine cu Victor Ponta”, a mai declarat ea.

Firea este de părere că „în aceste zile tumultoase” mesajele și situația partidelor de stânga creează un avantaj candiatului de dreapta.

Ana-Maria Tabarac

Absolventă a Facultatății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.


Vlad Voiculescu: Nu cred în soluția pentru sănătate oferită de PNL și PSD

Alianța USR PLUS a susținut astăzi o conferință de presă...

Rezultate alegeri locale 2020 București: Nicușor Dan 42,7%, Gabriela Firea 37,9%.

Rezultatele BEC după numărătoarea voturilor de peste 80% din secții,...

Leave your comment