Drepturile piesei “The Unforgiven” au fost oferite de către Metallica campaniei #NoiFacemUnSpital

0 Comment
834 Views

Rockerii de la Metallica au hotărât să ajute Asociația Dăruiește Viața în proiectul acestora pentru construirea Spitalului de Oncologie și Radioterapie Pediatrică, dar și în reconstrucția Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Marie S. Curie.

În luna august a anului 2019, celebra trupă Metallica, după ce au susținut concertul de pe National Arena în cadrul turneului “Worldwired” au donat Asociației Dăruiește Viața suma de 250.000 de euro pentru a-i ajuta în îndeplinirea construirii primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrică, o premieră pentru țara noastră.

Asociația Dăruiește Viața a ieșit public și a afirmat prin intermediul paginii lor de Facebook următoarele: “Metallica se alătura inițiativei #NoiFacemUnSpital. Suntem cea mai mare comunitate implicată social din România”.

Premieră pentru țara noastră!

Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică va fi la București și va fi împărțit pe 9 niveluri, 6 etaje și va avea nu mai puțin de 12.000 mp. Potrivit site-ului asociației, proiectul va fi finanțat din donațiile persoanelor fizice, companiilor, dar și cu ajutorul trupei rock.

În startul acestei campanii de strângere de fonduri, trupa Metallica s-a decis să vină în ajutorul asociației și să le ofere acestora pro bono drepturile pentru folosirea piesei “The Unforgiven” în spotul de campanie; melodie ce face furori încă din 1991.

Pentru donații în campania #NoiFacemUnSpital îi puteți susține prin următoarele modalități:

  1. Online cu cardul sau PayPal, pe www.daruiesteviata.ro, în nume propriu sau în memoria cuiva drag pe www.daruiesteviata.ro/memoriam.
  2. Prin SMS la 8864 cu mesajul “SPITAL” pentru o donație lunară de 4 euro.
  3. În propria campanie de fundraising pe www.daruiesteviata.ro/campanii sau achiziționând un cadou de pe “Raftul de Fericire” (www.daruiesteviata.ro/cadouri).
  4. Prin transfer bancar în conturile Asociației, deschise la ING Bank 

RON: RO08 INGB 0000 9999 0317 5286

EUR: RO68 INGB 0000 9999 0471 5148

FacemSpitale
Article by FacemSpitale

Profil oficial al platformei FacemSpitale


Leave your comment