COVID-19 nu ii iarta nici pe contestatarii lui! Presedintele Braziliei confirmat pozitiv cu noul coronavirus

0 Comment
108 Views

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro a fost confirmat pozitiv astăzi cu noul coronavirus, după ce luni a fost testat pentru că prezenta simtome specifice, relatează BBC.

Bolsonaro este unul dintre cei mai de seama contestatari ai efectelor noului virus, numindu-l “doar o mică gripă”. După ce a început să dezvolte diverse simptome, printre care se numără și febra, acesta a ales să se testeze, iar rezultatul a fost pozitiv.

Acesta spunea în luna aprilie că nu și-ar face mari griji dacă ar contacta noul virus datorită trecutului sau atletic și că în cel mai rău caz l-ar resimți că pe o răceală.

SURSA: YouTube BBC News

De la începutul pandemiei Bolsonaro duce un război cu autoritățile locale, care își doresc menținerea măsurilor de carantină. În vreme ce președintele Braziliei se ceartă cu acestea, țară se află pe locul 2 în lume la numărul cazurilor de coronavirus, dar și la numărul deceselor cauzate de acesta.

Petru Nicolaescu
Article by Petru Nicolaescu

Absolvent al specializării Comunicare și Relații Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.


Anul 2020 în istorie: Pandemia a influențat știința, politica și atitudinile sociale

Fără îndoială, anul 2020 a fost anul marcat de pandemia...

Anul 2020 în istorie: coronavirusul a oprit planeta. Lumea s-a schimbat, omenirea nu!

Coronavirusul a oprit planeta în loc Fără îndoială, nimeni nu...

Leave your comment