Copiii nu vor purta măști în grădinițe

0 Comment
83 Views

Pentru a putea funcționa ca și cum ar trebui în mod normal, mai multe grădinițe special amenajate pentru a face față perioadei epidemice de SARS-CoV-2, vor adopta planul de activitate emis de Guvern pentru a putea aduce copiii la grădiniță.

Măsurile luate de către instituții vor slăbi tensiunile epidemice deoarece copii nu sunt obligați să poarte măști în interiorul grădinițelor ce respectă cerințele de organizare. Numai personalul instituției va purta obligatoriu masca atât în interior cât și în exterior.

Cu toate că nu vor purta mască, copii vor fi plasați în așa fel încât să se respecte o anumită distanță minimă între aceștia. Și desigur vor fi lăsați doar trei copii la o singură măsuță pentru a limita propagarea virusului în orice situație.

“Părinții nu vor avea acces în grădiniță. Am stabilit un program foarte exact de venire și plecare a copiilor, astfel încât să evităm întâlnirea unor grupuri numeroase în curtea grădiniței. Fiecare copil are identificate, prin fotografie, toate obiectele personale”, susține Roxana Dima, directorul Grădiniței nr. 211 din București, conform Agerpres.ro.

Laurențiu-Georgian Buboacă

Sunt student la master, specialitatea "Jurnalism Politic" în cadrul Facultății de Jurnalism a Universității din București, licențiat în științe politice la Facultatea de Științe Politice, UB.


Prim-ministrul adjunct al Irlandei de Nord se autoizolează

Prim-ministrul adjunct al Irlandei de Nord, vicepreședinte al partidului naționalist,...

Leave your comment