COMUNICAT: PLATFORMA MEDIA FACEMSPITALE.RO VICTIMA UNUI ATAC CIBERNETIC

0 Comment
131 Views

Platforma media Facemspitale.ro și-a intrerupt activitatea ca urmare a unui atac cibernetic sesizat marți dupa-amiaza (24.11.2020) de către editorii site-ului nostru. Ca urmare a acestui eveniment nefericit, facem pentru cititorii noștri câteva precizări menite să clarifice contextul în care atacul a avut loc.

Din informațiile pe care le avem, atacul informatic a avut loc fix la o zi după ce am publicat pe platforma un articol referitor la calendarele ortodoxe date șpagă de catre Pro România (partid satelit al PSD) alegătorilor, lucru semnalat pe Facebook de către Vlad Voiculescu, viceprimar al Capitalei din partea USR-PLUS.

Atacul cibernetic a avut loc după ce platforma facemspitale s-a exprimat deschis, activ, direct și transparent în campania pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Respingem orice fel de tentativă de cenzură, incusiv prin mijloace electronice.

Suntem conștienti că onestitatea și clarificarea politicii noastre editoriale față de publicul nostru pot să deranjeze anumite partide politice care de 30 de ani i-au manipulat și mințit pe români.

În același timp, asumăm și credem în valorile democratice fundamentate pe competiția electorală bazată pe mijloace legale care să permita tuturor părților să se exprime liber, chiar dacă nu toate partidele dispun de susținerea marilor trusturi de presă sau de cea a unor oameni de afaceri cu o activitate care nu se desfășoară întotdeauna la vedere.

În încheiere, vrem să mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi de-a lungul acestor 8 luni, de când aceasta comunitate a luat naștere și să vă promitem că nu vom ceda niciodata în fața dificultăților pe care le întâmpinăm și că ne vom comporta la fel de onest ca până acum.

Echipa Facemspitale.ro

FacemSpitale
Article by FacemSpitale

Profil oficial al platformei FacemSpitale