„Candidez la președinție”. Ce rapper American și-a anunțat candidatura pe Twitter

0 Comment
94 Views

Starul rap Kanye West și-a anunțat candidatura cu ocazia Zilei Independenței Statelor Unite. Acesta a spus pe Twitter că va candida la alegerile prezidențiale americane din 2020, anunță The Guardian. 

WASHINGTON, DC – OCTOBER 11: (AFP OUT) Rapper Kanye West speaks during a meeting with U.S. President Donald Trump in the Oval office of the White House on October 11, 2018 in Washington, DC. (Photo by Oliver Contreras – Pool/Getty Images)

Pe data de 05 iulie 2020, Kanye a postat un anunț pe Twitter prin care își anunță candidatura la alegerile prezidențiale. În acest  moment nu se știe exact dacă anunțata candidatură este una serioasă sau doar un mesaj glumeț al vedetei. 

”Trebuie acum să îndeplinim promisiunile Americii punându-ne încrederea în Dumnezeu, unind viziunile noastre și construind viitorul. Candidez la președinția SUA”, a scris West pe contul de Twitter cu  527 de milioane de urmăritori.


Imagine în linie
Sursa: Twitter

Postarea, însoțită de steagul SUA, vine cu doar patru luni înainte de deschiderea secțiilor de vot. Alegerile vor avea loc pe 3 noiembrie, iar West și-a înregistrat și candidatura pentru a apărea pe buletinele de vot. Pe listă s-au înscris Biden, Trump, Brock Pierce.

Elon Musk: „Ai sprijinul meu complet”


 West s-a limitat doar la acest mesaj, lăsându-i pe internauţi să se întrebe dacă vorbeşte serios sau e o glumă. Rapperul a reuşit deja să-şi atragă sprijinul unor nume importante precum Elon Musk. „Ai sprijinul meu complet”, a replicat CEO-urile SpaceX şi Tesla pe Twitter.

Soțul vedetei Kim Kardashian ține în ultimii ani prima pagină a presei de cancan cu problemele sale psihiatrice, observațiile controversate despre sclavie și pentru sprijinul acordat președintelui republican Donald Trump, care este foarte nepopular în lumea rapului.

De asemenea, Kanye West s-a întâlnit singur cu președintele republican în Biroul Oval, în 2018. „Va veni momentul în care voi fi președintele Statelor Unite”, declarase Kanye în cadrul unui interviu cu Zane Lowe la Apple Music. Kanye West are 42 de ani și are o avere de 1,3 miliarde de dolari. Colaborarea cu compania Adidas a ajutat considerabil la averea sa, pantofii sport Yeezy, vânduți cu 200 de dolari perechea, dovedindu-se un real succes.

FacemSpitale
Article by FacemSpitale

Profil oficial al platformei FacemSpitale


Trump: "Până în decembrie SUA va produce un vaccin anti-COVID-19". Biden: "Trump nu are niciun plan contra coronavirus"

Preşedintele american, Donald Trump, şi contracandidatul democrat, Joe Biden, s-au...

SUA leagă Constanța de Gdansk prin autostradă și cale ferată. Află pe unde va trece proiectul.

Ambasadorul Statelor Unite la București, Adrian Zuckerman a vorbit la...

Leave your comment