Cancelarul Germaniei Angela Merkel avertizează că urmeaza o perioadă extremă și face apel la disciplină de fier în lupta cu Covid-19

0 Comment
73 Views

Cancelarul Germaniei Angela Merkel avertizează că urmează o perioadă foarte dificilă, face apel la disciplină și îndeamnă poporul german să rămână acasă și să reducă la maximum orice forma de contact social, după ce situația privind gradul de infectare cu noul tip de coronavirus a cunoscut o crestere semnificativă.


„ Nu suntem neputincioși împotriva virusului. Comportamentul nostru determină cât de puternic și cât de repede se răspândește. Și ordinea zilei pentru noi toți este: Reducerea contactelor! Întâlniți mai puțini oameni”, a declarat Merkel, potrivit Der Spiegel.


„ Vă rugăm să stați acasă, ori de câte ori este posibil. Pandemia se răspândește rapid din nou, chiar mai repede decât la începutul acesteia mai mult de o jumătate de an în urmă”. a mai declarat Angela Merkel potrivit Deutsche Welle.


Germania a trecut de pragul de 10,000 de morți de la începutul pandemiei și stabilește record după record de noi îmbolnăviri cu virusul SARS CoV-2, fapt ce duce la decimarea treptată a sistemului medical.

FacemSpitale
Article by FacemSpitale

Profil oficial al platformei FacemSpitale


Miturile și teoriile conspirației legate de vaccinul Covid-19 au fost demascate

În această săptămână, Marea Britanie a intrat în istorie ca...

Leave your comment