EDITORI

Absolventă a Facultatății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.
View Posts →
Realizator de emisiuni TV, absolvent de Științe politice, în ultimii ani numele meu a fost asociat diverselor proiecte civice. De la inițiative legislative până la campanii de informare sau stimulare a participării tinerilor la viața politică.
View Posts →
Absolvent de Stiinte Politice la Universitatea din București, masterand al Facutății de Sociologie și Asistență Socială - UB, specializarea Studii de Securitate.
View Posts →
Absolventă a Facultății de Științe Politice - UB, în prezent masterandă a Facultații de Psihologie și Științele Educației, am fost voluntar în cadrul mai multor ONG-uri încercând să fac o schimbare în bine în societatea românească.
View Posts →
De peste 10 ani în mass-media și marketing, redactor știri și realizator de emisiuni pe teme politice și administrative. Absolvent al Universității "1 Decembrie 1918" Alba Iulia. Masterand în specializarea Managementul resurselor umane.
View Posts →
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul UNIBUC, specializarea Publicitate.
View Posts →
Sunt student la master, specialitatea "Jurnalism Politic" în cadrul Facultății de Jurnalism a Universității din București, licențiat în științe politice la Facultatea de Științe Politice, UB.
View Posts →
Jurnalist și coordonator de proiecte. Am prezentat emisiuni și programe matinale și de știri. Am scris despre politică, istorie și social. Pasionată de analiza și investigarea de informații.
View Posts →
Absolventă de Științe Politice, masterandă a Facutății de Sociologie și Asistență Socială, specializarea Studii de Securitate. Alumna a programului Study of the U.S. Institutes University of Massachusetts Boston, activă în zona drepturilor omului.
View Posts →
Absolvent al specializării Comunicare și Relații Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.
View Posts →

CONTRIBUTORI

Specialist în media și comunicare, conferențiar univ. dr., Universitatea din București, Fac. de Jurnalism și Științele Comunicării, jurnalist, cercetător, trainer public speaking.
View Posts →
Cătălin Stoica • Profiler & Trainer pe Motivație & Comunicare, Inteligență Emoțională & Leadership, Coaching • Antrenor de Minți și Suflete • Pasionat de ieșirea serioasă din zona de confort • Realizator radio – „Academia de Bine”, Digi FM
View Posts →
Doctor în Sociologie, specializat în Sociologia Cunoașterii și Sociologie Publică. Expert HR: recrutare / selecție, training & process improvement. A predat la SNSPA, Facultatea de Comunicare: Psihologie socială, Psihosociologia consumatorului, Managementul personalului.
View Posts →
În spatele scenei, inginer, fotograf și specialist PPC. Din față, curator de informații, cu prisosință din zona media și politică.
View Posts →
Marketing & Brand Specialist
View Posts →
Jurnalistă cu 20 de ani de experiență, în televiziune, ca editor Departamentul Știri sau ca producător executiv, dar și în mediul online, ca autor și redactor. Licență în Jurnalism, Master în Jurnalism Politic.
View Posts →