EDITORI

Studiez Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.
Citește articolele →
În ultimii 3 ani, numele meu a fost asociat diverselor proiecte de natură civică. De la inițiative legislative și până la campanii de informare sau stimulare a participării tinerilor la viața politică. Sunt Dragoș Bistriceanu, am 23 de ani și vă transmit că orice este posibil, trebuie doar să crezi și să lupți!
Citește articolele →
Absolventă a Facultății de Științe Politice, Universitatea din București. În anii de facultate am participat la stagii de practică și am fost voluntar în cadrul mai multor ONG-uri încercând să fac o schimbare în bine.
Citește articolele →
Studiez Publicitatea la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București.
Citește articolele →
Student la Comunicare și Relații Publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București
Citește articolele →

CONTRIBUTORI

Specialist în media și comunicare, conferențiar univ. dr., Universitatea din București, Fac. de Jurnalism și Științele Comunicării, jurnalist, cercetător, trainer public speaking.
Citește articolele →
Cătălin Stoica • Profiler & Trainer pe Motivație & Comunicare, Inteligență Emoțională & Leadership, Coaching • Antrenor de Minți și Suflete • Pasionat de ieșirea serioasă din zona de confort • Realizator radio – „Academia de Bine”, Digi FM
Citește articolele →
Doctor în Sociologie, specializat în Sociologia Cunoașterii și Sociologie Publică. Expert HR: recrutare / selecție, training & process improvement. A predat la SNSPA, Facultatea de Comunicare: Psihologie socială, Psihosociologia consumatorului, Managementul personalului.
Citește articolele →
În spatele scenei, inginer, fotograf și specialist PPC. Din față, curator de informații, cu prisosință din zona media și politică.
Citește articolele →
Marketing & Brand Specialist
Citește articolele →
Jurnalistă cu 20 de ani de experiență, în televiziune, ca editor Departamentul Știri sau ca producător executiv, dar și în mediul online, ca autor și redactor. Masterandă ( Jurnalism Politic ).
Citește articolele →